Imanje „Poljoprivredni obrt Tikel“ u sklopu kojeg se nalazi i naš „Agroturizam Špinovci“ smješteno je na zapadnim obroncima rijeke Mirne, s prekrasnim pogledom na središnju Istru i poznati srednjovjekovni gradić Motovun.Naša priča počinje 1999. godine kada smo renovirali i adaptirali staru kamenu kuću u 3 rustikalna apartmana i restoran u kojem gostima poslužujemo Istarsku autohtonu kuhinju, tipičnu za naše podneblje, koju pripremamo od namirnica koje pretežito sami proizvodimo.

Na našem imanju, uz agroturističku djelatnost, bavimo se primarno vinarskom i vinogradarskom proizvodnjom te maslinarstvom i proizvodnjom maslinovog ulja . Tu se još nalazi proizvodnja raznog povrća i voća, te nekoliko domaćih životinja kao što su : kokoši, golubovi, zečevi, psi, mačke i svinje.A tu je i naš magarac Šime koji će vas spremno dočekati u potrazi za nekom slasticom, koja bi njega uveselila, te vas ranim jutrom probuditi uz veseli njak.

U poslove na imanju uključena je cijela obitelj pod budnim okom tate Marija i mame Ivanke. Sin Denis sa suprugom Silvijom zaduženi su za poljoprivrednu proizvodnju, Kćerka Marijana i sin Ivica sa suprugom Žanom bave se turističkom djelatnosti. Dok Ivica kuha po tajnim maminim receptima, Marijana i Žana će vas poslužiti uz mirise svježe pečenog kruha, sa smiješkom na licu koji će vam uljepšati dan.
Agroturizam Tikel
Špinovci b.b.
52423 Karojba
Hrvatska Croatia

E Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy30434 + '\'>'+addy_text30434+'<\/a>'; //-->
T +385 (0)52 683 404
M +385 (0)91 764 35 97

Villa Mala - HolidayCheck.de

Villa Mala - HolidayCheck.de

Villa Mala Video

Istrien Video

Villa Mala
  • Grill by Villa Mala_2
  • Description: Porec
  • Brioni_3
  • Motovun_4
  • Kuhinja_1
Pratite nas

Villa Mala - Youtube.com Villa Mala - Twitter.com Villa Mala - Facebook.com Villa Mala - RSS Villa Mala - Flickr.com