Imanje „Poljoprivredni obrt Tikel“ u sklopu kojeg se nalazi i naš „Agroturizam Špinovci“ smješteno je na zapadnim obroncima rijeke Mirne, s prekrasnim pogledom na središnju Istru i poznati srednjovjekovni gradić Motovun.Naša priča počinje 1999. godine kada smo renovirali i adaptirali staru kamenu kuću u 3 rustikalna apartmana i restoran u kojem gostima poslužujemo Istarsku autohtonu kuhinju, tipičnu za naše podneblje, koju pripremamo od namirnica koje pretežito sami proizvodimo.

Na našem imanju, uz agroturističku djelatnost, bavimo se primarno vinarskom i vinogradarskom proizvodnjom te maslinarstvom i proizvodnjom maslinovog ulja . Tu se još nalazi proizvodnja raznog povrća i voća, te nekoliko domaćih životinja kao što su : kokoši, golubovi, zečevi, psi, mačke i svinje.A tu je i naš magarac Šime koji će vas spremno dočekati u potrazi za nekom slasticom, koja bi njega uveselila, te vas ranim jutrom probuditi uz veseli njak.

U poslove na imanju uključena je cijela obitelj pod budnim okom tate Marija i mame Ivanke. Sin Denis sa suprugom Silvijom zaduženi su za poljoprivrednu proizvodnju, Kćerka Marijana i sin Ivica sa suprugom Žanom bave se turističkom djelatnosti. Dok Ivica kuha po tajnim maminim receptima, Marijana i Žana će vas poslužiti uz mirise svježe pečenog kruha, sa smiješkom na licu koji će vam uljepšati dan.
Agroturizam Tikel
Špinovci b.b.
52423 Karojba
Hrvatska Croatia

E Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." mce_' + path + '\'' + prefix + ':' + addy8768 + '\'>'+addy_text8768+'<\/a>'; //-->
T +385 (0)52 683 404
M +385 (0)91 764 35 97

Restoran Marina gaji dugogodišnju obiteljskku tradiciju u pripremi domaćih specijaliteta popraćenih sa vrhunskim vinaima sa Istarskog podneblja.Mjesta ima za veliko i malo društvo; u unutrašnjem rustikalnom ambijentu može uživati 60 osoba dok u vanjskom ambijentu 50 osoba. Kvalitetno i sa zadovoljstvom organiziramo manje i veće proslave poput.


Restoran Marina Kufci - Poreč

Restoran je otvoren još 1970. godine, a svoju ugodnu atmosferu duguje upravo obiteljskoj tradiciji koja pomno skrbi o izboru lokalnih specijaliteta i ponudi poznatih regionalnih vina uz majstorstvo i kreativnost šefa kuhinje.

Restaurant Marina


Cijenik hrane i pića: PDF

Posijetite nas i uživajte u našim delicijama.


Noćni život, izlasci PorečNoćni život. Poreč je obavezno odredište posebno za mlade. Ovo je definitivno najzanimljiviji grad koji posjećuju mnogi mladi iz Hrvatske i turisti gdje se možete dobro zabaviti. To je jedno od mjesta koje vrijedi vidjeti i biti viđen.

 

Extremni SportoviExtremni sportovi poput: let sa sportskim avionom, letenje zmajem, skakanja sa padobranom, bungee jumping, motocross, paintball i karting sastavni su dio ponude ostalih sadržaja koje mogu uživati gosti Ville Mala. U okruženju Villa Mala nalaze se svi nabrojani extremni sportovi koji će zadovoljiti sve naše goste u potrazi za većom dozom adrenalina.

 

Vodeni SportoviVilla Mala se nalazi na lokaciji gdje možete uistinu uživati u svim raznovrsnim vodenim sadržajima koji će upotpuniti Vaš odmor u Poreču. Za svakog gosta Poreč - Istra nudi poseban sadržaj, vjerujemo da će svi gosti pronaći nešto što će upotpuniti Vaš godišnji odmor. Vodeni Sportovi.

 

 

 

Nudimo:

 

Villa Mala - HolidayCheck.de

Villa Mala - HolidayCheck.de

Villa Mala Video

Istrien Video

Villa Mala
  • Villa Mala_5
  • Description: Porec
  • Villa Mala Poreč _3
  • Description:


  • Santa Marina_10
  • Kuhinja_8
Pratite nas

Villa Mala - Youtube.com Villa Mala - Twitter.com Villa Mala - Facebook.com Villa Mala - RSS Villa Mala - Flickr.com